Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

12/10: Pre-conference Workshops:
OTEAcademy13/10: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

Γιώργος Ευφραιμίδης

Πρόεδρος Hellenic Maintenance Society (HMS), Γενικός Διευθυντής ATLANTIS Engineering

Γιώργος Ευφραιμίδης
Γιώργος Ευφραιμίδης

Ο Γιώργος Εφραιμίδης είναι Γενικός Διευθυντής της ATLANTIS Engineering, Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Πρόεδρος Hellenic Maintenance Society και Συντονιστής του Hellenic TPM Club. Από το 1996 συμμετέχει και δραστηριοποιείται στην ATLANTIS Engineering με αντικείμενο το Reengineering – Βελτιστοποίηση τμημάτων συντήρησης, την εφαρμογή του Total Productive Maintenance (ΤΡΜ), την ανάπτυξη και εφαρμογή του λογισμικού συντήρησης (CMMS) – AIMMS.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει συντονίσει και συμμετείχε σε δεκάδες έργα που υλοποιήθηκαν σε βιομηχανικές κυρίως επιχειρήσεις, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα (ελληνικά και ευρωπαϊκά) στην περιοχή κυρίως του Asset Management και της συντήρησης εξοπλισμού.

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Hellenic Maintenance Society, ενός οργανισμού για την προώθηση των αρχών, και την ανάδειξη του ρόλου της Συντήρησης στην Ελλάδα.

Από το 2003 είναι πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των έντεκα (11) συνεδρίων συντήρησης Maintenance Forum. Το 2016 ήταν αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του παγκόσμιου συνεδρίου συντήρησης Euromaintenance 2016.

Ομιλητές

Ιnternational Expert Mr. Marco Clerici Mr. Marco Clerici holds the position of Export Manager South EMEA in Mitsubishi Electric Europehe and he is responsible for the sales into the Mediterranean countries, including Greece, where a network of partners is committed to support the technology provided from Mitsubishi Electric group in the domain of Process and Industrial Automation.
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Plant
Plant
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AGT
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING