Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

12/10: Pre-conference Workshops:
OTEAcademy13/10: Conference: Αμφιθέατρο OTEAcademy

Χορηγοί

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Διανέμει, κατασκευάζει, διασκευάζει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά, αποτελεί δε από το 2010 τον επίσημο διανομέα των λιπαντικών της Shell για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.

AGT

Η AGT Engineering & Operations Services είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών στους τομείς των Facility Management, Engineering Projects, Security & Protection Systems, Energy & Environmental etc. H πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχει στο πλαίσιο του Total Customer Solutions, αναδεικνύουν την AGT Engineering & Operations Services ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου, σε διεθνές επίπεδο.

Η ΑΡΠΕΔΩΝ ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την ανάπτυξη οργάνων μέτρησης και την εκτέλεση τεχνικών έργων. Σήμερα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υλισμικού και λογισμικού γιά την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με χρήση πολλαπλών αισθητήρων όπως : ανάλυσης ταλαντώσεων – υπερήχων - θερμοκρασίας / θερμογραφίας - ανάλυσης υπογραφών ρευμάτων ηλεκτροκινητήρων - ανάλυσης καυσίμων και λιπαντικών

Η SIVECO HELLAS από την ίδρυσή της (2003) δραστηριοποιείται στην υλοποίηση Λογισμικών Διαχείρισης Συντήρησης Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων (CMMS- Computerised Maintenance Management Systems / EAMS – Enterprise Asset Management Systems). Κύριος στόχος της SIVECO HELLAS είναι η υποστήριξη των αναγκών οργάνωσης της συντήρησης Εταιριών και Οργανισμών κάθε μεγέθους, από κάθε τομέα της αγοράς (Βιομηχανίες, Εταιρίες Facility Management, Δημόσιοι Οργανισμοί, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Πολυκαταστήματα, Ναυπηγεία, κ.α.). Σήμερα εκτελούμε έργα απ’ ευθείας από την Ελλάδα σε περισσότερες από 10 χώρες.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της OTEAcademy παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας με ευελιξία και λειτουργικότητα, μετουσιώνοντας στην πράξη την εμπειρία της στο customer experience.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Plant
Plant
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AGT
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING